Kosten

Relatie- en gezinstherapie wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering. Het volgende gaat op voor de manier waarop de relatietherapie, systeemtherapie en psychosociale therapie bij mijn praktijk voor Relatietherapie in Amersfoort bekostigd kan worden:

De kosten per gesprek zijn € 80 voor een individueel gesprek en € 100 voor een gesprek met meerdere personen. Dit geldt ook voor het intakegesprek.

Via de beroepsvereniging NVPA (Nederlandse Vereniging voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen) kunnen de kosten soms, indien u aanvullend verzekerd bent, deels vergoed worden door de zorgverzekeraars waar de NVPA een overeenkomst mee heeft. Deze regelingen en de verzekeringen welke dit betreft, zijn te vinden op de website van de NVPA: https://www.nvpa.org In dit geval breng ik u het bovenstaande bedrag  (dus € 80 voor een individueel gesprek en € 100 voor een gesprek met meerdere personen) per zitting in rekening (dit geldt ook voor het intakegesprek) en kunt u dit declareren bij uw zorgverzekeraar.

Lidmaatschapsnummer NVPA: 102051

Bij het NVPA heb ik een licentie met de specialisaties Psychosociale therapie, Relatietherapie en Systeemtherapie